Loading...

Pressrelease 2012-03-13

Den ständiga jakten på eluttag för att ladda den bärbara datorn, mobiltelefonen eller surfplattan är något som många kan känna igen sig i. Belysningsföretaget ateljé Lyktan presenterar en lösning på detta vardagsproblem – en lampa med ett extra uttag.

Designstudion Form Us With Love har kommit på en enkel lösning på behovet att alltid behöva ladda sin mobiltelefon eller dator. Förutom att Plug lamp har en praktisk funktion i form av ett extra uttag så adderas också en estetisk dimension till själva laddningsprocessen.

– Genom att integrera ett uttag i lampan så slipper man den irritation som uppstår när man letar efter ett uttag eller måste ta ur en annan kontakt för att kunna ladda till exempel sin mobil, säger John Löfgren, Form Us With Love.

Plug lamp har en formgjuten och pulverlackerad fot i aluminium där eluttaget är integrerat och blir en dekorativ detalj. Ljuset är dimbart och täcks av en opal glaskupa.

– Plug lamp passar bra på hotell, caféer och restauranger där folk ofta letar efter en plats att ladda sin dator eller mobil. Men den är också perfekt för hemmet, till exempel som sänglampa, säger Thomas Holm, Marknadschef, ateljé Lyktan.

Pris: 2800 kr
Färger: Grön, röd, grå, svart, vit 

Återförsäljare: Plug lamp finns tillgänglig hos bland annat http://www.designonline.se/ från vecka 18

För produktlån och mer information, vänligen kontakta:
Désirée Maurd
pr [at] atelje-lyktan.se
070 59 59 554